3 under 3

ada tak sini mommy yg hamil jarak dekat 3 under 3? anak pertama 2 tahun, anak kedua 1 tahun. skrg tgh hamil lagi 7 weeks 🫣 EDD January 2025. klu ikut, mmg x ready. tp mmg kira anak third lahir tahun 2025 juga cuma, xla sangka EDD January tu.

2 Balas

It’s okay sis org kata penat cuma sekali. Mmg penat tak terkata sbb nk kena urus 3 sekaligus yg memacam kerenah. But bila dorang dah besar, lapang kepala sbb dorang besar tu saing2.

4mo ago

terima kasih tau atas komen ini🥹🥹