Usia kandungan kurang dari minggu sepatutnya

Ada tak sini ibu yang alami jugak hal yang sama ? Usia kandungan saya 22 minggu , tp Dr kata baby kecil 2 minggu dri yg spatutnya . Boleh tahu pengalaman ibu2 ?

2 Balas

Haritu saya pergi scan berat baby saya kurang 1 minggu. doktor tu cakap kalau second trimester berat kurang 2 minggu masih dikira normal. mungkin boleh tanya doktor puan next time kalau ada suggestion supplement utk besarkan janin. harap takde apa2, sama2 doakan ye.

8mo ago

Baik puan . Risau juga rasa makan semua ok , berselera ja . Harap yg baik2 saja 😊

saya sarankan minum susu selepas bangun tidur dengan minum susu sebelum tidur. banyakkan makan makanan macam ayam ikan daging. itu yang saya buat sepanjang saya preggy lepas saya tahu saya pregnant. alhamdullilah saiz baby besar seminggu

8mo ago

Ohhh . Ok puan saya cuba amalkan . Terima kasih ya 😊