Baby kecil dalam kandunganq

ada tak sesiapa pernah macam saya? Normal ke eh? Semalam sy jumpa doctor & doctor tu ckp baby kecil dan beratnya tak mengikut minggu dalam kendungan. Sy 31 week 5 day & berat baby dalam 1.5kg/ 1.7kg macam tu tak ingat doktor cakap brp 😅 . Hmmm sy terus down bila dr cakap camtu . Skg kena follow dr untuk checkup . Hmmm#pleasehelp #firstbaby #firstmom #downsgt2

9 Balas

saya bru scan 31w2d berat baby 1.68kg, dr ckp normal xringan sgt xberat, normal utk usia kandungan, kdg2 berat scan tu estimation je boleh jdi lebih ringan or lebih berat. saya tgok ikut dr jugak, ade dr ckp normal, ade yg ckp x. tpi slagi baby okay sya rasa xdw ape mommy jgn risau sgt.