Baby kecil dalam kandunganq

ada tak sesiapa pernah macam saya? Normal ke eh? Semalam sy jumpa doctor & doctor tu ckp baby kecil dan beratnya tak mengikut minggu dalam kendungan. Sy 31 week 5 day & berat baby dalam 1.5kg/ 1.7kg macam tu tak ingat doktor cakap brp 😅 . Hmmm sy terus down bila dr cakap camtu . Skg kena follow dr untuk checkup . Hmmm#pleasehelp #firstbaby #firstmom #downsgt2

9 Balas

sama mcm sy sekarang. umo bby lewat sebulan dr umur spttnya. skrg follow je apa yg doc bgtaw. yg penting, jgn stress. jaga pemakanan. pastikan HB sentiasa 11 ke atas. saya check up semua ok. bby gerak ok. sy jenis kecik. suami pun kecik. baka kecik 😅. bby sebelum ni pun paling kecik 2.4kg.