Chicken pox

Hi, ada tak sesiapa pernah experience baby 3 months kena chicken pox? Ada tips or ubat tak? Boleh tahu apa simptom awal utk baby? Baby saya ada naik red spots macam chicken pox tapi taksure sbb baru one spot. Risaunya ?

2 Balas

Saya pun kurang tahu tapi mummy better bawak baby jumpa doctor esok, sebab baby kecik lagi kan. Lebih selamat. Semoga baik2 saja :)

4y ago

Alhamdulillah dah bawak jumpa doktor dah sebab risau sangat. Doktor kata okay je and dr bagi cream sapu. Thank you 😊