tak period

hi ada tak sapa2 yang alami period tak datang lepas bersalin? saya ada ambik depo tapi cucuk sekali je untuk 3 bulan lepas tu sambung makan pill punya selama 2 bulan. sekarang dah tak ambik apa apa tapi masih tak period. anak dah nak masuk setahun bulan depan,fully breastfeed. normal ke?#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

1 Balas

Normal sis klau bf mom x dtng period sbb hormon..klau ank dh stop bf slowly period akn dtng…ikut bdn msing2 jga..sya bf mom kdng period dtng kdang tk..bila dtng period pnjng smpai 15 hri..