36weeks 1days

Ada tak sama kes macam saya 36wks masih waswas dngn gender baby? Saya first scan docter ckp baby girl, sec scan kemungkinan baby boy, baru ni scan baby kepit pulak 😂 hmm mommy pasrah je ni #bantusharing #seriusnanya #secbaby

2 Balas

saya sepanjang scan, baby asyik kepit je. jadi was² nak confirm boy ke girl. sampai kesudah bersalin baru lah tahu gender anak tu. apa2 pun banyakkan berdoa. beli baju/barang baby warna selamat. janji anak dan ibu sihat 🥰

2y ago

baby girl yunk. sorok punya sorok. anak 2. dua² scan xpernah nak tunjuk muka. perut padat. yg sulung boy, nasib2 je nampak jelas 😂

Kalau tak pasti, beli je warna putih sis. Selamat