ADA TAK IBU2 YG JARUM DEPO ALAMI KPUTIHAN GATAL2? PENING KEPALA NAK MUNTAH MCM GSTRIK,?

ada tak rasa mcm tu? sy ni firstime jarum depo jd rasa x slesa bila sakit kepala hari2, rsa nak muntah, darah tu mmg xde lah, slera mkn kurang, rsa asyik bpeluh jer hari.. rimas juga dbuatnya.itu bmkna badan kita tak ngam ker? bantu sharing ibu2#bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

sy dh 2× cucuk depo mmg kepala ya Allah berhari hari x hilang pening tmbh plk sy migrain.. 😭jd mudah emosi 😭