Klinik scan

Ada tak org jb yg kt sini tau kt mne klinik utk scan bby yg doc dia tk kisah klau kita nk tanya bbrp soalan. So far saya pergi smua mcm mls nk respon n sometimes mcm x full detail dia bgtau. Pasal gender pun dia scan mcm nk xnk je. Padahal kita byr kot. Rase tk puas. Since kita ni first time mom so nk cri yg tk kisah if kita tnya byk soalan 😅 if korang tau minta tlg suggestkn ea. Maceh #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

9 Balas

Saya pergi dekat klinik adda height . Sono apa nama nya . Boleh cari dekat fb . Alhamdulillah anak second scan dekat sana so far dokter nya baik peramah . Dan anak no 3 ni pun scan dekat sana . Nanti nak repeat buat detail scan .