Anak blom tumbuh gigi

Ada tak mumy kat sini..anak dh 8 bln tp masih tumbuh gigi..normal ke? #first mom #ingin tahu

8 Balas

Normal puan. Haritu tanya doktor pasal pertumbuhan gigi anak adakah dia satu perkembangan bayi yang lebih kurang sama untuk semua bayi, doktor cakap tak. Gigi tu bukan milestones untuk anak. Bersyukur la puan sebab gigi lambat tumbuh maksudnya lambat la dia rosak (inshallah)

normal rasa nya..anak member sy 1 thn xda gigi lg anak sy 7 bulan dh ada gigi 😅..lain.baby lain progress nya..sabar dan nikmati saja..pengalaman manis ni

terima kasih sis..untuk perkongsian..lega sikit hati ni..orang Duk asyik tanya knpe X rumah gigi lah..risau jgk kdng2 doh lah first mom..

Normal , kawan saya anak setahun lebih belum tumbuh . Anak saya 9bulan dah ada 6 batang , takda apa nak risau

Normal puan. Setiap anak perkembangan lain2. Enjoy the moment dgn anak

Baby saya no 2 pun 8 bulan lebih baru nak keluar gigi 2 batang🤣

Anak saye sis hari ni masuk 9 bulan gigi belum tumbuh lagi…

normal. ank sy 9bln lbh baru naik gigi bawah