tips

Hi. Ada tak mummy sini yg ade pengalaman time prgnant mulut asyik pahit ja. Bila mulut pahit, air liur pon jadi banyak?

2 Balas

X rasa mulut pahit, tp sepanjang preggy ni memang liur kuar berlebihan. Bila telan makin banyak pula kuar. Nak taknak kena ludahkan jugak la. Hopefully lepas bersalin nt back to normal. ☺

5y ago

Betul la tu..😂😂😂

Banyak air liur dan kahak. Xprience dua anak camtu. Lepas bersalin anak 3-4 bulan baru beransur kurang. Tipsnya: buang aje Iah air liur/kahak. Itu je.😁bertabahla

5y ago

Uishh lame jgk kan 😅 tq taw mommy