KELUAR SUSU SEBELUM BERSALIN

Ada tak moms sebelum bersalin dah meleleh susu ? Apa tindakan moms ye? biarkan je atau dah start simpan susu?#advicepls #TAPactiveusers #TAPSupermoms

2 Balas

Normal jika titisan kolostrum klua sblm bersalin.. tetapi jika banyak kne refer doktor baik.. kalau sikit dan sekali sekala tu insyaAllah semua okay.. jangan cuba express susu / breast lg sis..

Biarkan saja sis. Jangan picit2. Lepas mandi tu rajin rajin lap, risau tersumbat pulak.

3y ago

ok sis terima kasih juga