Dah tau gender?

Ada tak mommys kat sini dah scan tau gender? Ada beza tak pregnant kalau baby boy or girl? Saja nak santai² tahu. Saya dah 16w, baru nak scan next week. Sejenis teruja nak tau gender baby. 😂😂 #ingintahu

10 Balas

saya masa 18weeks scan doktor ckp kemungkinan boy, alhamdulilah lepas scan detail 21w nampak burger girl🤲🏻 anak sy 2 lelaki akhirnya lepas 14 tahun kami di berikan rezeki mengandung , dulu masa pregnant anak lelaki sy x pernah ada rasa alahan, tersangatlah rajin, mengemas, berjln sana sini, tapi yg kali ni sy mabuk n angin smpai 4 bln, pemalas sangat, klu blh sy nak baring je relax2😅