Susu untuk ibu mengdung

Ada tak mommys dkt sini minum susu semasa mengdung..boleh tahu jenama apa?

6 Balas

Sebelum pregnant biasa minum susu tak? Kalau biasa minum, teruskan apa yang awak minum. Plus saranan dietitian, susu minum 2 gelas sehari. Kalau tak biasa minum, awak pilih je susu apa yang minum. 😊

6mo ago

I see. Saya minum susu kotak full cream.

saya trimester 2 minum calla milk sebab hb asyik low.. lpas minum calla milk, hb naik alhamdulillah..

6mo ago

atas badan kut.. saya ad makan 3utir kurma n buah jambu.. tu je hb naik..

Lazz susu kambing,susu hl..dua ni je saya mnm.

6mo ago

Hl biasa sis.

anlene susu kotak sebab tinggi calcium

Lazz susu kambing with kurma

anmum materna

6mo ago

da cuba minum tapi mcm tk boleh pergi laa rasa dia..pekat sngt 😅