covid masa pregnant

ada tak mommy2 yg berpengalaman covid masa mengandung. sy 22 weeks positif. meh la share

1 Balas

Sy berpengalaman covid +ve waktu kandungan 15w last year. Simptom selsema, batuk, xde deria rasa, muntah2 cirit birit. Kuarantin di rumah shj. Recover dlm masa 14 hari, cuma deria rasa recover lps 21 hari. Bby alhamdulillah baik2 shj. Cuma H sy drop teruk sembuh covid.

1y ago

tq share. mula disahkan trkjut jgk. bkn apa risau dkt baby😅 tp Alhamdulillah hari ke-2 kuarantin dh rasa better sikit😊