Injek perancang keluarga

Ada tak mommy2 yg ambik perancang keluarga jenis injek?. If ada nak tnya lepas injek tu then bila first period kita memang lama eh.. saya nak dekat sebulan dah period #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy pun cucuk depo jgk.. tp pd hari ke 21 cucuk baru ada kluar darah campur kaler koko² ckit slps bersama suami pastu hari ke 24 kluar plk slps bersama suami..sy risau jgk tu darah apa😢 tp suami pancut luar je..sy x sedia nk mengandung lg 😢

ikut jugak, saya mmg lama baru period balik

2y ago

maaf, saya salah cakap. maksud saya, saya period mmg lama lepas amik depo. dalam 3-4 bulan jugak lepastu saya stop depo pun still period, saya jumpa doc lepastu doc bagi ubat stop kan darah. skrg period dah back to normal Alhamdulillah