Merancang untuk balik bersalin kat negeri lain.

Hi, ada tak mommy2 yang balik kampung untuk bersalin nnt? kandungan berapa weeks ya mummy balik? saya due 9/9.. hari sabtu ni usia kandungan 32weeks. nak balik dari banting selangor to mersing,johor #firstbaby #ingintahu

7 Balas

kalau saya plannya masa 37week baru nk balik kampung(kedah) bersalin kat sana..sbb last scan di kk(perak) masa 36week..time tu nak request kat Dr kk untuk refer ke hospital kat kedah tu..tapi tak pasti laa kalau baby kluar awal tu😅😅 saya ni 1st baby jugak