SERIOUS NAK TAU

Hi ada tak mommy yang mcm sya. Last period 4/8 kali ni miss period. Ni dh kali ke 3 check upt mmg naik line . Tpi bila scan tk nampak apa2 pula. Tpi sya mmg ada tanda2 mcm kencing kerap walaupun tk minum air. Lepas kencing tk smpai stgh jam mmg mau kencing. Sbb first prngt dulu pun tanda mcm ni . Tu sya agak2 sya prngt. First prngt dlu sya scan dlm 5w dh nmpk. Tpi ni dh 5w lgsng tiada apa2. Adakah itu hormon?#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

SERIOUS NAK TAU
17 Balas

first pregnant saya dulu pun 5w nampak dah.. kali ni pregnant 8w baru nampak

2y ago

mgkin sama sama dgn akak juga. first prngt 5w dh nampak . mgkin kali ni lambat sikit baru nak nampak kot