keliru

Ada tak mommy kat sini yang masih turun darah walaupun lepas pantang. Normal ka ? #Keliru

2 Balas

Sy pun masih turun darah. Now dh hari ke 48. Family sy pelik knp masih turun darah. Ni baru anak first sy. Tp org ckp anak first normal kalau turun darah smpai 60 hari. Sy confused

5y ago

Sy dh hri ke 77 tapi still ada darah. Darah tak bnyak cuma kejap ada kejap xda.

actually sy trun drh smpai 70 hari eventhough sy czer. Kalau sis risau boleh pergi klinik utk cek. if lebih dr 60 hari, doc akn ubt hentikan drh.

5y ago

Tapi kadang2 darah, kadang2 tanda hitam, sekejap ada, sekejap xda.