Tulang kemaluan sakit ya amatt!!

Ada tak mommies yg sakit bahagian tulang kemaluan tu.. kadang nak berjalan tu Allahu .. bila angkat sebelah Kali pun sakittnya . Macam mana nak kurangkan sakit dekat situ ada tak mommies yg ada pengalaman?? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

6 Balas

Normal tu,sy tanya nurse,doktor diaorg kata mmg normal..sy pun sakit dekat situ, nurse tempat sy ajar duduk bersila tapak kaki bertemu,dah try buat lagi sakit rasanya..doktor kata pun mmg normal,ada yg sakit dua² belah,sy sakit bahagian kiri,mmg bisa rasanya bukan sakit lagi dah 😅

7mo ago

saya kadang nak ambil air sembahyang tu nak berdiri sebelah Kaki sakit sangat2