Buah pinggang baby

Ada tak mommies yg masalahnya sama cam saya? Masa details scan nampak buah pinggang baby macam kembang. Saya kena refer doktor pakar bulan 7 nanti. Risiko ke kat baby eh? Hmm tolong.... Down saya tiba² dapat tahu ni... #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #bantusharing

7 Balas

4mo ago

terima kasoh share awak. doakan baikbaik untuk saya ya.

Saya waktu scan details baby anak yang pertama, doctor dapat detect buah pinggang baby sebelah kanan ada cysts and sebelah kiri lnsung takde function and dipanggil potter syndrome. Macam keadaan saya, saya terpaksa terminate the pregnancy since keadaan baby no chance to survive. Ni saya scan details dekat pakar HTAR ye. Tapi keadaan awak berbeza, apa pun awak kena tggu keputusan and scan details dari pakar. Mungkin pakar akan explain lebih lanjut. Buat masa ni fikir yang baik baik dulu okay

4mo ago

hm Allahuakbar, ingatkan saya punya keadaan merisaukan , rupanya awk lagi merisaukan mommies, moga mommies pun kuat ya .. hm terima kasih mommies bagi nasihat dan semangat ya.. doakan untuk saya jugak ya...

Anak boy sy pun diagnose kembang both kidney last2 minggu nak lahir.. Alhamdulillah selepas lahir dorang terus detect apa masalh.. Buat scan.. Test air kencing.. Masuk camera dekat Buat Mag3 test guna nuclear.. Alhamdulillah semua OK.. Xde Apa2 selepas lahir terus OK.. Kita kena sabar.. InshaaAllah dipermudahkan.. Hujung2 anak kena sunat awal.. Utk kebersihan Dan takut2 kot2 ada yg tersumbat saluran kencing ygenyebabkan kembang..

4mo ago

ohh aah saya anak boy jugak, risau saya, memang akan disunatkan ke nanti sis?

Sementara tunggu response mommy yang lain, boleh search old post kat search bar. InshaAllah semoga dipermudahkan urusan.

4mo ago

Type keyword yang awak nak tahu. Contoh 'buah pinggang baby'. Nanti keluar post pengalaman mommies yang lain.

Sabar sis jgn down. Moga dipermudahkan urusan awk dan baby ye nti refer pakar tu tanya diorg secara details

4mo ago

Jgn mcm tu sis, ada tu org yang sama masalah mcm sis cuma mungkin diorg takde apps ni atau tak pakai apa2 apps pregnancy. Kalau ada masalah sama pun, kita refer pakar saja sis sebab lain baby, lain rawatan doktor bagi. Kuatkan semangat mommy & doa banyak2 ye, minta doa dari family terutama mak ayah. Saya doakan baby sihat & kuat sampai dia lahir nanti.

jgn fikir bukan2 puan.. bykkan doa. nanti refer pakar kan, tanya banyak2 semua benda

4mo ago

terima kasih mommies bagi semangat, doakan saya juga ya..

Semoga baby sis sihat2 je.. hrp xde ape la.. moga mudah urusan

4mo ago

terima kasih sis, insya-Allah doa kan saya dan baby sihat je ya... 🥹

Test