Baby start makan..

Ada tak mommies yg bg anak mkn.. b4 6m? Biskut2 keee.. Just nak tau.. 😁

3 Balas

sya just bgi rasa or jilat2 je.. xsmpai baby telan.. lgi pn baby dlm fsa smua bnda masuk mulut.. rsanya ok kot nak bntu rangsang deria rsa baby..

Saya tak pernah bagi. Memang betul2 ikut guideline daripada pakar. Bila dah start makan pun sama. Memang betul2 jaga.

sy tak bg walaupun bby meminta... sbb bby takde masalah apa2. better safe than sorry 😊