Pengalaman 37minggu

Ada tak mommies yg 37w kat sni? Mcmna condition korang? Sy dh start rsa sakit dkat ari2 tu and tulang pnggung klau nk jalan. Mmg normal ke mcmtu? Ke perlu pgi hosp? Perut skrg kerap jga mngeras, kdg2 sakit tpi xdelah smpai pnggang. Ada x yg pngalaman mcmni? Besanya dlm brapa hari korang bsalin? Ni nk bsama suami pn risau tbranak awal. 😂 #advicepls #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

11 Balas

Anak second hari tu genap 37 weeks saya beranak 😂 ank first overdue.