Patut pegi klinik atau beli ubat dekat farmasi je? Helppp ☹️

Hi, ada tak mommies yang rasa sakit dekat celah kangkang? Rasa macam melecet tapi bila tengok takde melecet ke apa. Tapi sakit bila nak duduk, berjalan or nak buat apa apa pergerakkan. Rasa tak selesa rasa pedih rasa sakit. Nak kena buat apa ea?

2 Balas

I pun macam tu, I try letak sudocream sebab dah beli standby nak pakai untuk baby, I pakai 2-3 hari pastu sekarang ok dah 🤭

Pergi klinik