Kencing macam tak lawas

Ada tak mommies yang jenis kencing keluar sikit2 ? Masa mula2 kencing bnyak yg kluar. Pstu dalam 3min ada lagi lebihan kluar tapi sedikit. Pastu next 3min pun sama. Sampai 5kali macam tu. Nak kata kencing tak lawas, saya rasa xsakit pun dekat bahagian “tu”. Normal ke ye ? 🥹 #ingintahu #15weeks3days #pleasehelp

2 Balas

Normal sis,sbb janin sis berkembang.Mmg kerap kencing.Ada yg smpai second/third smester pun msih kerap kencing kluar sikit2 yg bjarak 5minit.Sbar ya sis,itu pergorbanan seorang ibu☺️

Kencing tak lawas lah tu. Belum jadi sakit. Minum air kosong secukupnya. Buat senaman kegel. Berdehem 3x slps kencing.