Keluar darah semasa hamil 5 bulan

Ada tak mommies yang ada pengalaman macam saya? Tiba² keluar darah bersama keputihan. Usia kandungan 5 bulan/20 minggu. Ada cyst dalam 3cm×3cm. Harini ada sakit sikit bawah perut belah kiri tempat cyst tu.

Keluar darah semasa hamil 5 bulan
2 Balas

mcm mna sis skrng ? ade jmpa dktr x ? kandungan okk x ?

1y ago

Alhamdulillh . tahniah sis 🤗 . trima ksih sebb reply komen sya 🤭 . sebb sya pn ade msalah mcm nii jugk . sebelum nii pnh cek dkt klinik , dktr ckp sma mcm sis ni luka cervix . tnya tkut ade msalh lain