Mengidam maggie

Ada tak mommies sini yg pernah ngidam maggi? sangat lama dah tak makan mi segera ni..yetiba td hidung rsa terhidu bau mi & tetingin betul nak makan tu. so, sy pun makan jer td..tapi, lepas ni perlu kawal sbab ada juga baca artikel mi sgera ni tak bagus utk ibu hamil.

20 Balas

Act x bagus untuk kesihatan...entah la.... Sy makan sesuap dua je bg hilangkan rasa teringin... Haha..

Tu normal sis..time preggy2 ni biasa smua yg kita nmpk semua sedap n tringin..🤣🤣🤣✌

Mkn sket je sis.. Cm dlu teringin sgt tp mkn satu suap je sbb sgt2 xelok utk baby

Xelok wlpn bkn mgndung.. Tp tu la benda xbagus mmg sedap kan 😅

Pernah..2nd trimester..somi mkn dpn kite..mne xtliur..

Sy on mengida mgi awal kandungan tp xberani makan...

pernah..tp still menahan diri dr makan megi😆

Teringin makan ramen yg pedas tu haaaa..!

Boleh tp jgn selalu sis..

Bole tp jgn slalu