nak hantar baby masuk daycare/nursery tapi anak takut orang

ada tak mommies kat sini yg anak takut orang tapi hantar anak pergi daycare? boleh share pengalaman? saya dgn suami berdua WFH tapi agak stress and penat. parents saya bekerja dan mertua duduk jauh. takde family member yg boleh tolong jaga.. #bantusharing #advicepls

1 Balas

Ada kelebihan WFH, boleh jg anak sendiri. tapi kalian stress dan penat bila anak ada di rumah semasa WFH. Tak tahu puan WFH berapa jam sehari. Bagi sy, puan dan suami perlu manage masa antara anak dan kerjaya. Gilir2 ke dan ikut mcmmana lh yg selesa. Tak pun consult dgn pakar keibubapaan dan kanak2 nk buat mcmana. Untuk daycare, i reserved my comment Jika