Baby 3 bulan demam

Ada tak momies kat sini yg baby 3 bulan demam panas.. boleh tak share tips and bila perlu bawak pergi klinik..#SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

Demam je terus bawa g klinik.. klu mlm try je cari swasta dlu atau g hospital..baby 3 bulan ada ubat demam yg doctor boleh bgi Minimize pemakaian bju, klu blh xyah pkaikn baju dlu.. klu bdan pns sgt lap2 dlu badan bila dh turun sikit bru mandikn..rajin2 lap bdan

segera

3w ago

Sy rsa dia jwb soalan agar segera pergi klinik