Ada masalah ke?

Ada tak momie2 yg suka mkn mee segera.. Contoh Maggie kari, magie sedap n sbgainya.. Ada mslh tak? sy masak 2x , air prtama sy buang.. N ofcus Ada telur n sayur juga.. Ada yg ckp, boleh mnyebabkan bayi kuning lahir nanti . Betul ke .

5 Balas

Takda lah sampai baby kuning pun sis cuma jgn amalkan selalu mkn mee segera tu ye. Kalau teringin sesekali boleh cuma jgn kerap🤭

3w ago

jarang jugak laa.. tak lah hari² 🤭 ,

Takde masalah cuma itu kategori processed food. Makan secara berpada saja. Takde kaitan dengan jaundice.

3w ago

ok,

sy pun mkn maggie juga setiap ujung bulan, tp klau boleh berpada padalah ye termasuk i😆

3w ago

😂 ada kwn juga sy ni

saya makan sebulan sekali hahahahahah . jgn la samyang tu . maggi kari biasa je

2w ago

Kalau teringin nak makan sikit, tak kerap boleh ja sis. Nanti dah pantang, menyusu lamaa pulak nak dapat makan benda gini

kurangkan... memang ada kajian mengatakan fast food ni kurang sihat.

3w ago

ok