Misscariage tak ada pendarahan.

Ada tak miscarriage yang tak ada keluar pendarahan ? Saya risau dengan kandungan saya. Kandungan baru usia 10 minggu.

1 Balas

Knp awk risau dgn kandungan awk? Ada apa2 tanda ke? Jaga diri tau. 10 minggu tu masih kecik sgt. Jgn penat2 or buat kerja berat ya 😉

5y ago

Sebab saya masa tu bawak moto dan terhentak, 2 kali langgar lubang besar sebab tak nampak masa tu. Tu lah yang risau. Setakat ni, tak ada tanda apa2. Keluar darah atau spotting pun tak ada. Nak scan pulak minggu satu lagi. 🤭 Btw, Terima kasih sis.