Ingin tahu

Ada tak korang muntah sampai sakit tekak pastu keluar darah..apa patut buat ya..setiap kali mkn mesti muntah..tk mkn kang perut kosong..sy baru 8 weeks..ada yg mcm sy ke?#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Sy xpenah muntah keluar darah.. Paling2 makanan yg dh d makan keluar balik wak... Kalau sy.. After muntah... Cari mcm coklat utk hilangkan rasa nak muntah tu.. Or cari benda2 yg kita dapat makan mcm aiskrim...sy buat cmni.. Hehe

2y ago

Aiskrim? Sis dapat makan?? Cari benda2 yg manis..yg sis rasa bole makan.. Inshaa Allah.. Ok tu...simptom2 cmni.. Kejap je tu sis...dont worry.. Nnti masuk 2nd trimester ok2 dh tu.. Hehe