Bantu cantikkan bacaan bsp 😣

Ada tak kat sini first mom & first trimester dah sangkut gdm on diet control? Saya rasa down sangat bila buat bsp bacaan pagi gula 5.4-5.6 😣 saya start puasa dari 8:30pm. Mommies2 ada tips tak macam mana nak cantikkan bacaan bsp waktu pagi? 😭 #bantujawab #firstmom

2 Balas

blh amalkan air barli waktu pagi dan air lemon kosong waktu mlm sblm tidur.. before ini bacaan gula sy 5.3-5.6.. lepas 2 bulan alhamdulillah dah turun 4.2-4.7