Bantu cantikkan bacaan bsp 😣

Ada tak kat sini first mom & first trimester dah sangkut gdm on diet control? Saya rasa down sangat bila buat bsp bacaan pagi gula 5.4-5.6 😣 saya start puasa dari 8:30pm. Mommies2 ada tips tak macam mana nak cantikkan bacaan bsp waktu pagi? 😭 #bantujawab #firstmom

2 Balas

blh amalkan air barli waktu pagi dan air lemon kosong waktu mlm sblm tidur.. before ini bacaan gula sy 5.3-5.6.. lepas 2 bulan alhamdulillah dah turun 4.2-4.7

makan makanan yang rendah gula. dulu pagi2 saya banyak minum air kosong spjg pregnant. elakkan Air bergula. malam puan tak minum

1mo ago

nasi juga ada gula..kalau mampu..tukar ambil salad dan protein. menu tanpa nasi dan mknn berasakan tepung gandum. telur bistik+ salad no sugar no sald