Batuk teruk ketika trimester 3

Ada tak kat sini batuk teruk time trimester ke 3 ni ? Saya tengah hadap alahan batuk masa memula preggy. Tambahan pula sakit bahagian urat & tulang belakang bila batuk/bersin tu. Ada sesiapa pernah hadap atau tips utk hilangkan sakit urat & tulang belakang tu tak ? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

biasa sy kalau batuk@selsema suka kemam ubat sakit tekak jenama fm,boleh kurangkan batuk..

Saya pun jd mcm ni sekarang.. ada tips tak nk hilangkan? sakit sangat urat bila batuk..