RUAM BERAIR DEKAT MUKA BABY

ada tak ikhtiar lain untuk hilang kan ruam berair dekt muka bby ,kesian ank sy tk slesa nk tydo agaknya gatal . sudocream,bedak sejuk,tepung ubi ni da guna tpi tak jalan jgk.#bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

jika puan mmpu tuk ke klnik swasta...better puan rujuk dan bwk anak pergi brjumpa dgn doc tuk dptkn rawatan dan ubat yg sesuai dgn mslh yg d hadapi...mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Hello, anak saya pun sama, merah dan berair, saya letak cream brand Buds - Precious Newborn Cream, alhamdulillah dah okay. Boleh lah cuba, harap serasi sebab cream tu organic.