JARUM DEPO PERANCANG ADA KEPUTIHAN BYK?

ADA TAK IBU2 YG mengalami lpas jarum perancang 3 bln tu.. tiba2 jer keputihan banyak dan gatal.. x selesa langsung lah.. ada tak.. camna caranya utk stop kputihan tu?? stop injection ke baru hilang kputihan tu?? #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Alhamdulillah sy ambil depo dah almost 3 tahun. Tiada masalah keputihan. If puan ada masalah boleh inform dengan nurse. Mungkin depo tak serasi dgn puan & boleh cuba cara lain untuk family planning.

2y ago

tengkiuu nasihat

refer doktor