minum susu lambat

Ada tak ibu2 yg alami macam saya anak jenis minum susu lambat. Kalau saya buat susu 3 auns mesti 45 minit baru habis. Belum lagi time dia tertidur time menyusu. Letih sangat dah la dia kena menyusu 2 jam sekali. Belum lagi kalau saya df. Ada tips x ibu2 nak kasik anak minum susu cepat? Mak saya suruh jarak 4 jam tapi bagi 4 auns la. Saya tak berani sbb baby masih kecik. #umursebulan22hari

1 Balas

Normal kut...Kdg2 kita kena usik2 pipi baby jgn bg Lena Sgt... Bgi Dia kenyang dulu

4y ago

Ada juga dia x tidur tapi termenung. Saya usik pipi kadang2 je laju minum