Baby 10 bulan mudah terjaga merangkak keluar cari maknya bila tiada sebelah

Ada tak ibu2 sini alami benda yang sama dengan sy? Ank saya selalu terjaga dari tidur bila sy keluar bilik buat kerja rumah🥲 sendal bantal pun dia boleh sedar sy xda sebelah😅😂😇 nk buat camne lg ye??? #baby10bulan #firstmom #bantujawab

3 Balas

biasa lh tu sis anak sy umur 2th lebih dah pagi bgun dari tidur Tngok mama nya xde di sebelah pun trus menangis..pi tndas pun sma juga..😅 kdng Klau mood elok bawa Ckap kjp je ah mama buat kerja apa ke dia tnggu lh...😅😅

biasalah tu.. itulah baby high demand.. x blh berenggang dgn ibu

2y ago

High demand baby umur 0-3bulan je

baby high demand..mcm anak saya time kecik