dekat pusat rasa ditarik-tarik?

Ada tak ibu2 masa mengadung dkt pusat dia rasa ditarik tarik ? sakit je rasa! Rasa mcm kena cubit pun ada ? saya mengadung anak pertama sekarang ni dah 29 weeks pernah hari tu terjaga dlm pukul 3 pagi tetiba rasa dkt sekeliling pusat mcm kena tarik kiri kanan atas bawah sakit sangat !! Mlm tadi pun kena lagi tapi saya terus cuba tarik sikit pusat tak bagi sakit sangat kenapa ye??

2 Balas

Sy pun pernah rasa mcm tu dlu sis.. normal kot sbb kita mngandung anak pertama kan, perut meregang ikut besar baby. so perut tu tarik pusat kita sekali 😅