High demand

Ada tak ibu² kat sini yang ada baby high demand? Macam mana korang handle high demand anak korang ye? And sampai bila ye diorg jd macam tu? And kalau yang jenis berbuai dari newborn korang ajar tidur bawah macam mana ye? Macam susah je nak ajar dia tidur bawah asyik nak buai je 🥴 Tapi malam ok sbb sy akan letak dia tidur kat katil dia kalau nampak dia dh lena dalam buai.. Cuma nak cuba ajr tidur bawah time pagi-petang tanpa buaian.. Anak sy dh 4 bulan ❤️ #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

baby sy high demand.. dan tido buai.. 4 bulan bole ajar tido sendiri, tp dgn keadaan sy masa tu tak cukup kental.. Sy x bt dan ikut je rentak baby.. Ank setahun cerai buai.. 2 tahun ajar tido sendiri..dia dh fhm, senang sikit nk ajar.. utk sy la..mana2 tip sis baca, ikut la yg bersesuai dgn situasi sis utk x nk stress..😁

2y ago

sama lah sy skrg ni tk cukup kental selalu trlepas mrh jgk kt anak jd tk sure boleh ke tk nak ajar dia tidur bwh.. mak sy ckp ikut je rentak anak kita jgk yg senang.. tp tkot bila nak travel or keluar p mana² je susah nk tidurkan dia 😞 dah cuba tip dri baby language tu tk mnjadi pun.. buntu dh 🥴 btw anak sis meragam /high demand tu sampai brpe bulan ye dia jd mcm tu?

boleh bljr dr ig or fb @babylanguage . situ byk tips. nk consult personally with charge dgn dia pun boleh