Contration betul atau tipu?

Ada tak ibu2 dekat sini yg masih keliru dgn contration? Saya strt 5pagi tadi sakit2 yg amat dekat bawah bahagian perut dan pinggang. Lepastu hilang. Dalam pkul 8pagi dia datang balik sakit tu. Saya perasan kalau sy berdiri atau berjalan sakit tu takda langsung. Bila baru nak baring rehatkan badan. Sakit tu datang. Tu contraction ke? Perlu ke terus g hospital? Sbb skrg takda rasa dah sakit tu #anakke2 #39week4day

2 Balas

kalo sakit to kerap bersambung2 baru awk pergi hospital. skrg ni sakit biasa. tp kalo dah xtahan sgt. elok g hospital

mungkin mild contraction lagi tu sebabtu jarak masa jauh