Pengalaman ibu2 Czer ..

Ada tak ibu2 dalam ni ada pengalaman Czer & bius separuh badan 🤭 rasa ngilu tak bila doktor seluk baby tarik keluar? Curios sebb sy lg seminggu due . Rasa takut pula🤣 so boleh bersedia if tetiba kena emergency Czer ke 😅#ingintahu #bantusharing #firstmom

17 Balas

anak pertama, saya kena czer sbb 3 kali induce takde bukaan. Seingat saya masa czer memang tak rasa apa2 pun. Tau2 je dengar anak teriak ja. Lepastu nurse hulur anak bagi kita tengok.

9mo ago

Tq shre mmy🥰

Saya brasa doc tekan prt tp xsakit pon 😅... dorg sedut buang darah ke apa pn dgr ja cuma xrasa sakit.... lps hbs bius bru brasa sakit sengal tu smua

9mo ago

Sama2 sis ... cuma lps czer xdpt skin to skin ... hnya dpt tngk muka dan jntina bby ja ... sbb bby nfs laju ... azab jgk saya kna induce seluk smua dlu , pastu dok lr 11jam contraction lebih dr 24jam ... jln trkhr dpc decide czer sbb dh lama sngt tkt bby lemas ke apa . Air ktuban dpchkn pkul 1:30ptg msk lr pkul 10lbh 9.30mlm doc dcide czer

rasaaa. lagi2 masa doktor nak tarik baby keluar, rasa menekan kat dada macam nak mati. pastu dengar baby nangis, terus hilang semua rasa tu, kita yang rasa sayu nangis.

9mo ago

Huhuhu😂 seriau sy dgr cerita sis dupdap2 jantung sy🤭 btw tq share mmy

Sy nurse ckp nk tolak perut utk keluar baby rasa goyang skit tp xsakit pe dan sbb sejuk sgt xfikir lain tetiba dgr suara baby trs sayu n happy

9mo ago

Tq share mamy🤭🥰

elektif czer lagi baikndr emergency czer yg mnykitkn..saye dh rse due².

alhamdulillah tak rasa apa² . cuma sejuk sangat dalam tu . 🤭

9mo ago

🤣 yer sy teringat masa sy kena D&C awal tahun memang sejuk sangat . Btw tq share mamy.

Tak rasa pape

9mo ago

Tq share mamy🥰🤭