Belt pregnancy

Ada tak ibu pakai belt pregancy ni ? Saya baru beli agak2 membantu tak ? Sekarang preggy 31week dan saya bekerja so agak banyak bergerak untuk elak sakit bahagian ari2 .

Belt pregnancy
4 Balas

saya pakai.. tp lama2 bila baby da turun kepala rs da xfit. Nurse ada tegur hrtu xbahaya ke? Sy google2 dia ckp xdisarankan lebih 3jam.. sedap bila pkai. Sy twins pkai ni dr awal.. doc expect baby kua awal. Tp da nak full term pn xde apa2 tanda lg..