Belt pregnancy

Ada tak ibu pakai belt pregancy ni ? Saya baru beli agak2 membantu tak ? Sekarang preggy 31week dan saya bekerja so agak banyak bergerak untuk elak sakit bahagian ari2 .

Belt pregnancy
4 Balas

Sy pun pakai maternity belt ni untuk support perut. Sangat membantu untuk kurangkan rasa berat bila berjalan. Kalau tak pakai lagi cepat mengah bila berjalan. Nak pakai ni kena ikutkan keselesaan kita jangan pakai ketat sangat nanti rasa pressure pulak hehe

saya pakai.. tp lama2 bila baby da turun kepala rs da xfit. Nurse ada tegur hrtu xbahaya ke? Sy google2 dia ckp xdisarankan lebih 3jam.. sedap bila pkai. Sy twins pkai ni dr awal.. doc expect baby kua awal. Tp da nak full term pn xde apa2 tanda lg..

Saya ada pakai jugak belt mcm ni. Setakat ni memang membantu kurangkan sakit2 pinggang and pelvic area, cuma bila kena duduk lama, rasa tak selesa dekat bahagian belt bawah perut tu 🥺

Sy bkerja indoor & outdoor tp x pakai belt tu sbb kerja jenis cepat berpeluh. Klu nk pusing site just jln slow2 saja.