Masalah di usia 7Bulan Kehamilan.

Ada tak ibu-ibu yg pada awal kehamilan everything is normal, sihat, x da masalah, tapi masuk usia kandungan 7 bulan baru timbul masalah. Macam sy masalah berat x naik, 2 minggu lepas naik 400g, harini turun 1.2kg.. lepastu air kencing pula lekat protein, keto.. dan start lusa kena periksa tekanan darah dan air kencing.. dr cakap takut sy ada Hipertensi dalam senyap.. sejujurnya sy frust bila dengar berita macam ni.. 😔sebab takut.. sy juga seorang yang sihat susah sangat nak sakit melainkan demam tu pun setahun sekali. Mungkin itu yg buat sy takut.. #ingintahu #firstbaby #1stimemom #bantusharing

Masalah di usia 7Bulan Kehamilan.
1 Balas

Tak semestinya bila kita susah sakit bermaksud kita bebas penyakit lagi-lagi masa pregnant. Minta nurse pamplet hipertensi. Tny makanan apa yg patut diambil & dielakkan etc.