Suntikan depo

Ada tak ibu ibu yang kat sni ambk prncg depo? Ada kesan smpingan tak ? Saya xpriod lgsg, pundi kncg sakit sgt, senggugut tapi xperiod, kpla hari2 png, rsa nak bnti ambk depo je

1 Balas

Itu antara kesan ambik depo Selalunya doctor akan terangkan kesan2 ambik depo Sakit kepala Tak datang period Hormon tak tentu Period sikit2 Keinginan seks berkurang Tapi kalau darah keluar non stop means tak sesuai dengan badan. Saya ambik depo 2tahun migraine teruk emosi terganggu period tak tentu. Doktor suggested stop depo and pakai iucd Alhamdulillah migraine kurang jarang la sekarang Emosi okay Period okay regular every month