Baby Kurang Aktif

Hi ada tak ibu ibu kat sini yg pernah experience mcm saya? Harini 39 weeks 3 days, semalam baby aktif betul. Tapi harini dia tak aktif mcm semalam. 10 pergerakan pun last tick dh lewat tak macam selalu. Sebelumni masa 34weeks pernah jd macamni tapi lps dtg hospital baby gerak aktif mcm biasa. Now dh nak dekat due confuse pula normal ke serious situation mcmni #bantusharing #firstmom

2 Balas

Normal sis, sebab saya pun ada pengalaman mcm tu. Tapi kalau ragu2 boleh terus ke hospital ya ☺️

kalau rasa x sedap hati cpt2 g hosp sis..at least da check bru yakin sikit..