Berat badan baby EP mom

Hi ada tak EP mom kat sini yang berat badan baby tak naik cantik? Baby 4 bulan kenaikan cuma 200g shj. Saya bagi baby minum susu 3oz setiap 3 jam. Adakah sebab susu saya kurang berlemak? Saya pump setiap 3 jam selama 20 minit. Apa yg saya perlu buat untuk meningkatkan kualiti susu? 😭#firsttimemom

2 Balas

baby sye 3m 8kg , sye pump 10minit je takpun 15minit .. pakai pump corong .. and sye ada consume vitamin lecithin by amway tujuan pekatkan susu and elakkan bengkak susu ..harap membantu .. baby sye 3month susu dah 100ml means 3 1/2 oz maybe awk blh cuba naikkn oz jugk sbb dh 4m kn

9mo ago

Consume hari2 ka sis? Boleh minta gmbr vitamin tu.

pam lama sikit. 30min. lepas tu marmet 2 3 minit