bersalin bln 10

ada tak due bln 10 tp dh bersalin???##seriusnanya

1 Balas

sy due bln akhir bln 10. tp skrg dh start skit contraction. xsure false or contraction btul sbb kalau false contraction xkerap pun skit. skrg shri 5 , 6 kali start rse sakit .. dh 2 hri cmtu tp slgi xkua drh or air sy xkn prgi lg hospitwl melainkan skit tu brpanjangan. hrni xsure lg dtg skit lg ke tak . sbb sblm subuh td dh start rse skit kejap..tp baby still aktif lagi.

2y ago

download lar app contraction timer.. bru bleh thu contraction betul @ x.. pstikn contraction dtg timer dia regular & sakit tu dri perut smpai pinggan and punggung..